Cand pun barbatii pe “mute” o femeie

Se presupune uneori ca barbatii pun pe fuga femeile cu pretentiile lor exagerate. In realitate nu cred ca este asa. Cand barbatii iubesc indiferent de calitatea lor anterioara stiu sa fie amabili, gentili si nu in ultimul rand protectori.

Exista totusi anumite momente cand barbatii ar prefera sa asculte sau sa vada altceva in locul persoanei de langa ei asa ca as spune metaforic ca pun pe “mute” o femeie atunci cand se uita la vreun meci, cand ies cu baietii la o bere, cand isi practica hobby-ul (fotbal, pescuit, vanatoare etc.). E ca si cum se strecoara in ei o unda de eroism si se pot indrepta catre dorintele lor. Nu cred ca este vorba de egoism ci doar despre nevoia conectarii cu ei insisi. Este vorba despre un moment de liniste si relaxare, de o pauza de la prea multe obligatii.
 
Daca as fi barbat poate si eu as avea momete in care mi-ar fi greu sa o iubesc pe femeia care tipa si tranteste usa fara sa ma asculte. Cu totii adoram persoana de langa noi atunci cand ne completeaza insa devine obositoare presiunea perfectiunii.

No comments:

Post a Comment