Carcasa Ember pentru Iphone

A aparut pe piata carcasa Ember, care produce lumina. Motivul este simplu: atunci cand faci o poza cu iPhone-ul, calitatea sa fie superioara.
Aceasta carcasa va incanta pe cei care sunt nemultumiti de flash-ul de la iPhone si care au dorit de mult timp o lumina mai puternica, adica un rezultat mai bun. De asemenea, carcasa Ember are incorporat un sistem de iluminare format din 56 de led-uri.
Cei care au conceput acest accesoriu pentru iPhone, au dorit sa le faca pe plac clientilor care au cerut lumina mai puternica, prin urmare Ember lumineaza ceea ce vrei sa fotografiezi. Carcasa promite ca, atunci cand vei fotografia, subiectul va fi de pana la zece ori mai luminos decat daca ai fi facut fotografia cu flash-ul obisnuit de la iPhone.
Carcasa are propia baterie si se incarca cu ajutorul cablului USB. Ember iti ofera posibilitatea de a regla intensitatea, “lumina fiind calda”, dupa cum au precizat proiectantii.
Cei care se pot bucura de aceasta carcasa sunt cei care au iPhone 5 sau 5S, deoarece este disponibila doar pentru cele doua variante de smartphone.

No comments:

Post a Comment