Participa la un Curs intensiv NLP Practitioner si schimba-ti viata!

Ti-ai dorit vreodata sa schimbi ceva in viata ta din trecut sau din prezent sau in a celor dragi tie? Adeseori ai incercat dar nu prea ti-a reusit din mai multe motive subiective si obiective. Ce ai putea face? E simplu. Un Curs intensiv NLP Practitioner (http://www.nlpdiscovery.ro/nlp-practitioner/), de doar opt zile, pus la punct in conformitate cu metodologia Dr. Tad James, co-creatorul Time Line Therapy. Da, ai auzit bine, doar opt zile, si asta pentru ca metodele lui Tad James asigura o invatare accelerata si temeinica a tehnicilor NLP.

Pentru cine se intreaba ce e cu acest NLP, trebuie sa stiti ca NLP este prescurtarea de la Neuro Linguistic Programming, avand, dupa cum puteti intui din denumire, trei componente esentiale: cea neurologica, limbajul si programarea. In orele dedicate acestui Curs intensiv NLP Practitioner veti avea destul timp sa aprofundati toate notiunile ce au legatura cu NLP. Pe scurt, daca in cazul neurologiei si limbajului e facil de intuit care ar fi rolul lor in economia NLP – prima componenta are grija de buna functionare a organismului, in vreme ce a doua asigura o comunicare si o interactiune fireasca cu ceilalti indivizi – programarea e putin mai abstracta. Reprezentarea lumii in care ne desfasuram activitatea zilnica e cea mai simpla descriere a programarii, desi definitia ar putea fi mai complicata daca e sa ne gandim si la asocierile posibile cu domeniul informaticii.

Plecand de la aceasta reprezentare cursantii care vor participa la respectivul Curs intensiv NLP Practitioner isi vor insusi notiuni foarte importante pentru obtinerea acordului unei persoane si relationarea usoara sau pentru decriptarea limbajului verbal si non-verbal sau stapanirea emotiilor negative. De asemenea, vei sti cum sa ajungi la un rezultat cu eficienta maxima, cum sa iti construiesti o reprezentare interioara a realitatii cu ajutorul celor cinci simturi sau cum sa iti recapeti energia prin rezolvarea conflictelor interioare.

Acest Curs intensiv NLP Practitioner are o etapa de pre-studiu si 8 zile de training efectiv cu practica, invatare, evaluare. La final, participantii – maxim 18 persoane – vor pleca de acolo, in urma testarii, cu patru certificate: NLP Practitioner, NLP Coaching, Time Line Therapy® si Hipnoza. Perioada de desfasurarea a cursului este intre 25 octombrie-1 noiembrie 2014, in incinta hotelului Gasthof Tirol, Loc. Valiug, Caras-Severin.

No comments:

Post a Comment